RSS

Saturday, September 12, 2009

Plai 2009






Pentru timisoreni s-a gatat si a doua zi de Plai.
Atmosfera relaxa(n)ta azi toata ziua, soarele a stralucit usor intr-un inceput de toamna, cei de la Asociatia Geea Life se concentrau pe Tai chi, in kimonourile lor rosu aprins, The Serious Road Trip dadeau lectii de jonglerie, iar la Cloud Factory se picta de zor pe capace de bere.
Ecologia e in voga, pe langa cei de la Verde pentru Biciclete, de unde poti sa-ti iei un numar si sa-ti faci bici fericita, au mai fost Eco Club, Copacul de hartie si Lumea Buna. Ei, Lumea Buna nu e chiar eco....e mai mult reciclare de...ganduri rele. Si functioneaza, am primit trei zambete colorate. Free hugs-urile s-au dat rapid, nu am mai prins. In sopronul unde se desfasura Best Film Festival, spectatorii leneveau pe saci de rafie, pesemne osteniti dupa un gulas fierbinte, muraturi si untura pe paine. Ateliere si workshopuri gramada, de la fotografie la broderie, pictura, la cum sa-ti faci un medalion din lut cu Kenny, numai timp sa ai.
Sloganul de festival : Muzica, arta, multiculturalitate, a fost respectat, dar prea putini timisoreni au profitat de el. Cel mai probabil, pretul piperat al biletelor a fost motivul, altfel nu-mi explic. Si lipsa micilor....Padurea a ramas neincetosata de fum si vizitatorii, cati au fost, au plecat multumiti.

1 comment:

Alex said...

Ancuţaaaaaa, băi fetiţă colorată şi mumoasă pe unde mai eşti tu? Dar cum am putut să întreb unde mai eşti, păi, unde-i evenimentul hop şi tu :) :*

Post a Comment

 
//google--------------------------------- //google-----------------------------------