RSS

Wednesday, August 26, 2009

Count to 10, then join the Count on Radio Rock!!!




"The Boat that rocked": o comedie spumoasa ca un pahar de sampanie, britanica, cu un varf de lingurita USA in persoana lui Phillip Seymour Hoffman.....it's enough to get you dizzy!
Iesit de sub bagheta regizorului Richard Curtis, care a realizat si Mr.Bean , Notting Hill, Blackadder, Bridget Jones, si - a personal fav of mine - Love actually, filmul reda povestea statiilor de radio pirat, care functionau ilegal in anii '60 in Marea Britanie. Radio Rock din pelicula portretizeaza adevaratul Radio Caroline, care a emis pana in 1967, cand guvernul britanic a decretat activitatea ilegala, si, in mod bizar, un an mai tarziu, BBC introduce un nou post bazat in intregime pe formula "radio-pirat" pe care au eradicat-o.

Dar asta e istorie melancolica pe care n-o veti intalni in film. Radio Rock e mereu plin de optimism, curaj, si loialitate pentru Maiestatea Sa......Rock & Roll. P. S. Hoffman joaca unul din cele mai simpatice si hilare roluri in care l-am vazut,si alaturi de Bill Nighy, Rhys Ifans si multi altii, reusesc sa compuna o atmosfera rara, care apare poate la 1 din 100 de filme pe care le vezi....te ia valul...la propriu :) Si sa nu-l uitam pe Kenneth Branagh in rolul functionarului snob, uracios, mai intepat decat un degetar.

Muzica te va face sa te ridici de pe scaun sau sa exclami, rusinat de faptul ca ai uitat de Oldies :"stiu melodia asta, oaai, de cat timp n-am mai ascultat-o"....The Beach Boys, The Who, The Hollies, Cream, The Tremeloes, Jimi Hendrix, Procol Harum, Moody Blues, David Bowie....
well.....

U've been reading Awesome Movies Reviews, and it's midnight and sleepy, out here at Radio The Happy Penguin!

2 comments:

iulineaţa said...

seen it ... d 2 ori actually... desi a 2-a parte tindea spre o drama oarecum. un film oricum f.reusit si personaje f bine conturate.

Laura Teodora said...

eu nu zic nimic de film căci vreau doar să menţionez că piesa care ne întâmpină pe blogul tău este ringtonul alarmei mele şi I can't handle it no longer! :))
hi, anca! :)

ps. ştiu că se poate opri dar na!

Post a Comment

 
//google--------------------------------- //google-----------------------------------